Vidensbasen/Spilskyen/Tips & tricks

Hvordan kan jeg tage et screenshot?

Thomas Andersen
slog den/det op d. 23. november 2011 18:23

Det du ønsker at tage screenshot af, skal altid være forrest på skærmen, har du flere sider åbne, så luk dem evt. ned i bundlinien.

Øverst på dit tastatur, over tallene til højre, er der en knap der hedder Prt Scr. På andre tastaturer sidder denne knap til højre for F12 knappen. Den skal du trykke på en gang, og billedet er nu taget.

Derefter skal du sætte billedet ind i et billedprogram - her har vi brugt Paint.

Tryk på start nederst til venstre af din skærm, gå i alle programmer - tilbehør, og tryk på paint.

I Paint programmet går du i rediger - sæt ind, og du vil nu se dit screen-shot i paint programmet.

For at save/gemme dit screen-shot: Gå i filer - gem som, og navngiv dit billede. Billedet ligger nu også på din PC.

Derefter kan du sende billedet med i kundeservice sagen, ved at finde billedet på din computer via knappen gennemse lige under beskrivelsen af dit problem.

Emnet er lukket for kommentarer